Bedrijfspanden

Het komt steeds vaker voor, opdringerig verkopers met misleidende informatie. Het is een ware zoektocht om voor een energiecontract te tekenen waarbij je niet teveel betaald en misleid wordt met leuke 'cadeaus' die je uiteindelijk tóch zelf betaald. Bij Duurzaam Inzicht helpen we je door eerlijk advies te geven over het juiste inkoopmoment en je bij een energieleverancier onder te brengen die wél te vertrouwen is.

Integer en betrokken

We gebruiken onze expertise om klanten op een integere en betrokken manier te helpen om hun bedrijf te verduurzamen. “Een onderneming of verduurzamen is een complexe aangelegenheid. Veel verduurzamingstechnieken steken ingewikkeld in elkaar. Welke partij die bijvoorbeeld zonnepanelen levert, denkt ook mee als het gaat om installatie, netcheck en overcapaciteit? Daarom is het belangrijk om je hier goed in te verdiepen. Ondernemers hebben hier echter nauwelijks tijd voor. Daardoor doen veel ondernemers zichzelf tekort. Dat raakt ons, zeker omdat we in deze periode toch al zo onder druk staan.”

Eén aanspreekpunt voor alle energiezaken

Met Duurzaam Inzicht ontlasten Roy en Amanda ondernemers door hun energiebeheer over te nemen. Als onafhankelijk en kritisch specialist vergelijken en kiezen ze voor oplossingen en leveranciers waar de ondernemer het best mee geholpen is. Voor ondernemers is het een verademing, aldus Roy. “Het geeft zoveel voldoening om te zien dat je echt iets voor hen kunt betekenen! We zorgen voor rust en overzicht door als één vast aanspreekpunt al hun energiezaken scherp in de gaten te houden. Daardoor kunnen ondernemers zich weer volledig op hun onderneming focussen, terwijl wij hun verduurzaming verzorgen.”

Terugdringen energielabel van kantoorpanden

1 januari 2023 is de datum die de overheid op de agenda heeft staan voor de terugdringen van de energie labels van kantoorpanden naar een energielabel C. Wij helpen je graag bij het adviseren, coördineren en realiseren van deze transitie. We komen op locatie langs om te kijken waar voor jouw bedrijfspand verbetermogelijkheden zijn. Vervolgens sturen we in een overzichtelijke portaal de door ons opgevraagde offertes toe van onze partner en wanneer de offerte is goedgekeurd, worden de werkzaamheden door onze partners gestart.

Wanneer de verduurzaming van je bedrijfspand is gerealiseerd sturen we onze partner langs om het bedrijfspand te voorzien van een nieuw energielabel (minimaal energielabel C)!

Neem voor de mogelijkheden voor het verduurzamen van je bedrijfspand contact met ons op via onderstaand contactformulier!