In drie stappen naar een duurzame organisatie!

1. Krijg een indicatie van de mogelijkheden:

Krijg een indicatie van uw mogelijkheden: Onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs op locatie en maakt samen met u inzichtelijk op welke wijze u met uw onderneming het best kunt verduurzamen en wat past bij u en uw organisatie. We brengen al uw opties tot verduurzaming in kaart en kunnen door onze samenwerkende partners hierbij productonafhankelijk advies geven.

2. Offertes vergelijken en bespreken met uw adviseur:

Na het kennismakingsgesprek heeft de adviseur een beeld van uw wensen en mogelijkheden. Via ons online portaal ontvangt u minimaal twee offertes van onze partners die de duurzaamheidsmaatregelen aanbieden om zo een goed vergelijk te hebben. Samen met uw adviseur vergelijkt en bespreekt u welke oplossing en partner het best bij u aansluit. De adviseur bespreekt vervolgens welke subsidies en fiscale voordelen kunnen worden aangevraagd, zo heeft u een compleet en eerlijk beeld over de kosten van de investering.

3. Ondersteuning bij de uitvoering:

Wanneer de maatwerk offertes zijn goedgekeurd, gaat de adviseur samen met de betreffende partij(en) aan de slag om de gewenste verduurzaming te realiseren. Zo heeft u voor uw complete verduurzaming slechts één aanspreekpunt.