Energieadvies

Inzicht

Verduurzaming begint bij het hebben van Inzicht. Tijdens een opname door het gebouw brengen wij het verbruikersgedrag in kaart en nemen wij aandachtspunten mee in het rapport. Zo krijg je direct inzicht op welke wijze je direct kosteloos kan beginnen met besparen. Met ons rapport geven wij helderheid in potentiële energiebesparing, energiekosten en de terugverdientijd.


Advies en uitvoering

Op één adres advies én uitvoering. Zo bespaart je tijd, moeite en geld. Wij adviseren op maat. In een erkend energierapport brengen wij inzichtelijk hoe je kunt verduurzamen met mogelijk te nemen verduurzamingsmaatregelen, wat je bespaart, de globale kosten, de terugverdientijd en de belangrijkste energieverbruikers in jouw organisatie. Daarnaast begeleiden we je graag met de uitvoering van één of meer maatregelen uit het energierapport.

Onze werkwijze

Onze adviseur komt vrijblijvend bij jou op locatie voor een kennismaking, wij brengen hierbij je verbruiksprofiel in kaart, je persoonlijke wensen als klant en bespreken het toekomstperspectief van het bedrijf. We creëren Inzicht in jouw besparingskansen en vragen vervolgens aanbiedingen op maat op bij een van onze samenwerkende partners. Aansluitend bespreken wij de eventuele subsidie mogelijkheden en helpen , indien gewenst, bij het aanvragen van de subsidie.

Nadat je een persoonlijke aanbieding op maat hebt ontvangen, bespreken en vergelijken wij samen de offertes. Hierbij kijken wij wat beste aansluit bij de wensen van jou als klant. Wij staan tot en met de installatie van de gewenste maatregel aan je zijde.


Subsidie voor energie advies

Let op! deze subsidie is (tijdelijk) gesloten. houdt onze social mediakanalen in de gaten voor verdere ontwikkelingen van deze subsidie.

Wanneer je als mkb-ondernemer energie wil besparen en meer verduurzamen, kan de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) je daarbij helpen. Met deze subsidie kun je een adviseur inhuren voor een energieadvies op maat. Én voor ondersteuning bij het uitvoeren van een of meer maatregelen uit dat advies. Wij adviseren je graag over de voorwaarden van deze subsidie. Lees hier meer over subsidies en regelingen.

Bij Duurzaam Inzicht ontvang je een energierapport die voldoet aan alle voorwaarden die het RVO stelt aan het advies van een energieadviseur.