Diensten en producten

Verduurzamen is een complexe en tijdrovende aangelegenheid. Wij ontzorgen u van A tot Duurzaam. Zo schakelen wij met onze partners zodat u tijdens het hele proces slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw vraagstukken. We creëren overzicht middels ons online portaal waar u alle offertes in ontvangt zodat u inzicht heeft in de aangeboden producten en variërende tarieven. Onze salesdesk vraagt offertes voor de producten bij minimaal twee partijen aan zodat u een goed vergelijk en beeld heeft bij de verschillende smaakjes in onze branche.

Door ons netwerk met een groot scala aan betrouwbare partners beschikken wij over een grote hoeveelheid kennis en expertise waarmee u als klant volledig wordt ontzorgt. Van maatwerkadvies tot aan realisatie van de duurzaamheidsdoelstellingen.

Energiemanagement
Het afsluiten van een energieovereenkomst is snel gedaan, echter is het monitoren van het juiste inkoopmoment en het zorgdragen dat u niet variabel komt te zitten een hele andere zaak. Door uw energiezaken uit handen te geven aan Duurzaam Inzicht bent u verzekerd van de meest gunstige tarieven en vroegtijdig verlengen van uw energiecontract zonder dat u er zelf omkijken naar hebt. Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Besparen
Om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen is het van belang dat we eerst inzichtelijk krijgen met welke maatregelen u nog op uw energienota kunt besparen. Wij bieden hierin mogelijkheden voor:

1) Isolatie
2) Ledverlichting
3) Warmtepomp
4) Zonneboiler
5) Energielabel

Opwekken
1) Zonnepanelen

Aanvullende diensten
1) Meetdienst Overeenkomst
2) Meter verzwaren
3) Asbestsanering en dakrenovatie
4) Constructieberekening
5) Laadpalen

Subsidies en fiscale voordelen
De overheid heeft voor het verduurzamen van uw woning of onderneming een aantal subsidies en fiscale voordelen beschikbaar gesteld om u te stimuleren tot verduurzamen. Omdat er een aantal voorwaarden zitten aan het verkrijgen van deze subsidies en fiscale voordelen, blijft het te allen tijde maatwerk. Subsidies kunnen een significant voordeel opleveren, daarom informeren onze adviseurs u hier graag verder over.